Better than ever

Oud Idols-kandidate Dewi is terug

RTL 4 - zaterdag 29 januari om 21:39

© RTL
In Better than ever ontvangen Martijn Krabbé en Waylon ontvangen Dewi Pechler, Kelvin Allison, Ivar Vermeulen, Alice Hoes, Chris Hordijk, Nils Krake en Esther Nijhove. De oud-talentenjachtsterren bewijzen dat ze het zingen niet verleerd zijn.

Dewi Pechler (38) was in 2003 ineens een bekende Nederlander, toen ze in de liveshows stond van de eerste editie van Idols. Miljoenen kijkers zagen hoe ze na spannende weken als vierde eindigde achter Hind, Jim en Jamai.

Better then ever

In Better than ever blikt ze samen met Martijn Krabbé en Waylon terug op de roerige jaren die volgden. Lange tijd probeerde ze het als soloartiest, ze was een blauwe maandag musicalster en ging in 2018 zelfs uit de kleren in de datingshow Adam zkt. Eva vips.

Dewi Pechler

Inmiddels zit het met de liefde goed: ze heeft een relatie met zanger Ivar Vermeulen, die in 2015 hoge ogen gooide bij The voice. Ivar en Dewi laten weer van zich horen, samen met andere oud-talentenjachtsterren Kelvin Allison, Alice Hoes, Chris Hordijk, Nils Krake, en Esther Nijhove.

Meer over