Better than ever

Sandra van Nieuwland maakt haar opwachting in Better than Ever

RTL 4 - donderdag 23 maart om 20:30

© ANP Kippa / Robert Vos
In deze tweede aflevering van Better than Ever openen Waylon en Martijn Krabbé wederom de deuren voor diverse oud-deelnemers van talentenjachten. Met vandaag: Sandra van Nieuwland, die deelnam aan het derde seizoen van The Voice of Holland.

Bij het horen of lezen van de naam 'Sandra van Nieuwland', zal er bij de vaste kijkers van The Voice of Holland vast nog wel een belletje gaan rinkelen. De zangeres deed in het derde seizoen van deze talentenjacht mee en scoorde tijdens haar deelname maar liefst vier nummer één-hits, waaronder met New Age, een nummer dat ze tijdens de liveshow zong. 

Sandra van Nieuwland

Toch won ze dat seizoen niet. Aangezien er toen nog een regel was dat elke coach slechts één talent mee mocht nemen naar de finale, moest Sandra het in de halve finale opnemen tegen Leona Philippo. De jury vond toen dat Sandra, de gedoodverfde favoriet, naar de finale mocht, maar het publiek gaf toch de voorkeur aan de uiteindelijke winnares van het programma.

Better than Ever

Na haar deelname aan The Voice of Holland heeft Sandra van Nieuwland zeker nog wel wat hits gehad en was ze onder meer nog te zien in Expeditie Robinson. Maar hoe gaat het nu echt met haar? Dat vertelt ze in deze aflevering van Better than Ever niet alleen aan Waylon en Martijn, maar ook aan Kim de Boer (The Voice of Holland), Richy Brown (X-Factor en The Voice of Holland), Laise Sanches (X-Factor met Adlicious) en Roy de Valk (The Voice of Holland).

Meer over