Better than ever

Wie wint het eerste seizoen van Better Than Ever?

RTL 4 - zaterdag 5 februari om 21:38

© RTL
De winnaars van de vorige afleveringen van Better Than Ever stappen opnieuw het podium op. Nog één keer laten de oud-talentenjachtsterren horen waarom zij een doorbraak verdienen. Slechts een van hen wint de hoofdprijs van 25.000 euro.

Jim van der Zee, Melissa Janssen, Kevin Allison, Rochelle, Jennifer Ewbank en Chris Hordijk stegen de afgelopen weken in Better Than Ever boven zichzelf uit. Alleen wie heeft de beste stem en is daadwerkelijk better than ever? In deze spannende finale zingen de voormalig talentenjachtdeelnemers nog eenmaal de longen uit lijf om zowel Martijn Krabbé, Waylon als hun medekandidaten te overtuigen. Slechts een van hen wint namelijk de hoofdprijs van 25.000 euro.

Waylon

Toch is het niet alleen de artiest met de meeste stemmen die in de prijzen valt, ook voor twee andere deelnemers uit de uiteindelijke top-3 ligt er iets moois in het verschiet. Deze drie beste artiesten mogen namelijk optreden in Ahoy tijdens het concert van Waylon. Deze concertreeks vindt (als het doorgaat vanwege corona) plaats op 11 en 12 november 2022.

Meer over