Big brother

Ali, Lindsey of Chayron moet Big Brother 2023 verlaten

RTL 5 - zaterdag 18 februari om 20:00

© Wesley de Wit
De spanning is ook deze week om te snijden in de liveshow van Big Brother, want: wie moet naar huis? Lindsey, Ali en Chayron hopen alle drie op genoeg stemmen van het publiek.

Na Judy, Chelsea, Ilse, Danny en Jacqueline staat Big Brother op deze zaterdag opnieuw op het punt om iemand naar huis te sturen. 

Big Brother

Waar het overgrote deel van de kijkers stiekem hoopt dat Rob of Chiara het huis moet verlaten, zal dat deze week nog niet aan de orde zijn. Kandidaat Bart, die eerder deze week de zogenoemde Power of Nomination-game won, koos er namelijk enkele dagen geleden voor om Ali, Chayron en Lindsey op de schopstoel te zetten. 

Ali, Lindsey en Chayron

Het had echter weinig gescheeld of dit was nog veranderd. Vlak voor het publiek daadwerkelijk kon stemmen, kregen de inwoners nog één kans om alles op zijn kop te gooien. De Big Brother-inwoners kregen namelijk een voorstel: één niet genomineerde bewoner mocht de nominatie van een ander overnemen in ruil voor een vrijstelling voor de afvalronde van volgende week.

Helaas voor Chayron, Ali en Lindsey ging niemand daar op in. Zij horen dus vanavond wie de meest populaire kandidaat van de drie is en wie er nu echt naar huis moet.

Meer over