Bla bla bla met Schaap

Elise Schaap debuteert met eigen tv-programma Bla Bla Bla met Schaap op RTL 4

RTL 4 - donderdag 27 juli om 21:46

© RTL
Elise Schaap trekt in het nieuwe programma Bla Bla Bla met Schaap naar verschillende regio's in Nederland. Ze probeert het accent onder de knie te krijgen en wacht de ultieme test: ze moet het spreken zonder dat iemand doorheeft dat ze een buitenstaander is.

Limburgs, Roemeens, Goois. Actrice Elise Schaap staat bekend om haar vlekkeloze uitspraak van uiteenlopende accenten. Tijd om de proef op de som te nemen!

Bla Bla Bla met Schaap

In het nieuwe RTL-programma Bla Bla Bla met Schaap dagen verschillende BN'ers haar uit om zich hun accent eigen te maken. De ster uit De TV Kantine gaat bijvoorbeeld in de leer bij Simon Keizer om het Volendams onder de knie te krijgen. Elke aflevering staat in het teken van een andere streek. Met vandaag: Limburg.

Elise Schaap

Schaap spreekt ter voorbereiding met een taalkundige en (on)bekende mensen uit de desbetreffende regio. Na een paar dagen komt ze voor de ultieme test te staan: ze gaat undercover. Daarbij is het de vraag of de lokale bewoners doorhebben dat ze eigenlijk een buitenstaander is.

Blablabla Met Schaap telt zes afleveringen en is vanaf 27 juli iedere donderdag en vrijdag om 21:45 uur te zien bij RTL4.

Meer over