BN'ers zingen in It Takes 2

Negen BN'ers die niet als professionele popzangers bekendstaan, worden gekoppeld aan Waylon, Trijntje Oosterhuis en Glennis Grace om iedere week een duet op te voeren. 

'Schoenmaker blijf bij je leest' luidt het oude Nederlandse gezegde, maar de deelnemers aan It takes two trekken zich daar weinig van aan. De nieuwe show, gepresenteerd door Chantal Janzen en Gordon, draait om zang. Tot zover niets nieuws, ware het niet dat de bekende deelnemers niet bekend staan om hun gouden keeltjes.

Glennis, Waylon en Trijntje

Jan Kooijman, Lieke van Lexmond, Klaas van der Eerden, Jan Versteegh, Carolien Borgers, Fatima Moreira de Melo, Marlijn Weerdenburg, Rutger Vink en Pim Wessels zijn zo dapper om mee te doen. In de eerste aflevering treden de deelnemers nog solo op. Glennis Grace, Waylon en Trijntje Oosterhuis luisteren backstage mee, maar horen alleen de stem. Op basis van die stem moeten ze kiezen welke drie BN'ers ze de komende weken onder hun hoede nemen.

Roel, Angela en John 

Roel van Velzen, Angela Groothuizen en John Ewbank beoordelen vanaf de tweede aflevering alle optredens, maar de beslissende stem gaat naar het publiek. Na een bikkelharde afvalrace blijven er uiteindelijk vier finalisten over. Aan de professionele zangers de taak om 'hun' BN'ers uit hun comfortzone te halen. Ook uit eigenbelang. Zodra een prof namelijk geen BN'er meer heeft, ligt hij of zij namelijk uit de wedstrijd. De zangshow wordt gepresenteerd door Chantal Janzen en Gordon. Hij beloofde in RTL Boulevard dat het geen afzeik-tv wordt. 'Het is niet de bedoeling mensen onderuit te halen.'

Reageren