Boer zoekt vrouw

Boer Zoekt Vrouw-Hans zorgt voor vlinders op de dansvloer

NPO 1 - zondag 13 maart om 20:29

© KRO-NCRV

Jouke, Janine, Hans, Evert en Rob uit Boer Zoekt Vrouw 2022 gaan een dagje uit met hun dates. Zo volgt Jouke met zijn vrouwen een cursus acrobatiek, neemt Rob die van hem mee naar een orangerie en voelt een van Hans’ potentiële geliefdes kriebels tijdens hun dansdate.

Nu de speeddates erop zitten, leren de boeren hun potentiële geliefdes beter kennen. In deze aflevering van Boer Zoekt Vrouw trekken ze er dan ook samen op uit. Jouke start de dag met een cursus acrobatiek met zijn vijf vrouwen, Rob neemt die van hem mee naar een orangerie, en Hans en zijn dates gaan uit dansen.

Boer Hans

Blijkbaar de perfecte activiteit om alle charmes in de strijd te gooien. Een van de vrouwen voelt zelfs de eerste vlinders voor de paardenfokker uit Brabant. “Er kriebelt al iets ja, dat is een gevoel dat je niet meer zo goed kent als je lange tijd geen relatie hebt gehad.” De vraag is of Hans het ook voelt, of het bij de anderen net zo goed gaat én met wie de boeren de volgende stap willen zetten. Ze mogen ieder slechts drie vrouwen uitnodigen om vanaf volgende week te komen logeren.

Meer over