Boerderij van Dorst

Raven van Dorst krijgt bezoek van Ferry Doedens en Splinter Chabot

NPO 3 - zondag 13 november om 21:15

© BNNVARA
Raven van Dorst krijgt ook in deze tweede aflevering van dit seizoen Boerderij van Dorst weer twee bijzondere gasten. Niemand minder dan Ferry Doedens en Splinter Chabot zullen de presentator deze week bijstaan.

Na een zomer vol optredens trekt Raven van Dorst zich ook in dit derde seizoen van Boerderij van Dorst weer terug op het platteland om diens boerderij verder op te knappen en zelfvoorzienend te leven. Maar dit hoeft Raven natuurlijk niet alleen te doen: ook deze week krijgt de presentator namelijk weer bezoek van twee bijzondere gasten.

Ferry Doedens en Splinter Chabot in Boerderij van Dorst

Dat zijn dit keer voormalig GTST-ster Ferry Doedens en presentator Splinter Chabot. De twee heren hebben op het eerste oog al best wat gemeen: zo zijn ze al wat jaren in de spotlights te vinden, vallen ze beide op mannen en zijn ze allebei al eens in de race geweest voor de Televizier-Ster Talent.

Het is overigens vast een kwestie van tijd voor Raven van Dorst nog andere gelijkenissen naar boven heeft gehaald, zo bewees hen eerder al met Jaimie Vaes en Israel van Dorsten en Waylon en Frédérique Spigt.

Meer over