Boer zoekt vrouw: Boeren gaan op stap

25 september 2018 14:15 | kijktips | Door Jacob-Jan van de Groep

© Linelle Deunk
Vandaag werken de boeren even niet op de boerderij want het is tijd voor leuke dingen. De dagdates staan op het programma. Met de vijf overgebleven leukerds gaan ze op stap, waarna de drie leuksten mogen komen logeren.

Als vast onderdeel van Boer zoekt vrouw staan vandaag de dagdates op het programma. Na de korte kennismaking tijdens de speeddates hebben de boeren vandaag wat langer de tijd om hun brievenschrijvers beter te leren kennen. Traditiegetrouw treden de agrariërs hierbij uit hun comfortzone en dat leidt vaak tot grappige situaties.

Gedenkwaardig

Wie herinnert zich niet de overvloed aan dubbelzinnige opmerkingen tijdens de workshop worst maken met Riks in Boer zoekt vrouw internationaal? Of die keer dat boer Geert ging midgetgolfen met zijn dames en de dag pas geslaagd was als hij iedereen even 'geproefd en geroken' had? Op sociale media raakten mensen er in ieder geval niet over uitgepraat. Wat de boeren vandaag doen is nog niet bekend, maar gedenkwaardig wordt het sowieso.

Meeluisteren

Waar er tijdens de dagdates juist niet over het boerenleven wordt gesproken, schenkt Boer zoekt vrouw vandaag dit seizoen wel extra aandacht aan het leven op de boerderij. In een serie podcasts vertellen de boeren dit seizoen over hun boerderij en wat ze daar de hele dag doen. Niet alleen horen we de vijf boeren met de meeste brieven, ook de vijf die niet in het programma gevolgd worden komen aan het woord. Loeiende koeien, dichtslaande deuren, flarden van vergaderingen; de luisteraar is per boer zo'n vijftien minuten onderdeel van het boerenleven. De podcasts zijn te vinden op de website van het programma.

Meer over