Bridget Jones's Baby

Renée Zellweger krijgt een kind

NET 5 - donderdag 17 december om 20:30

© ftp://ftp.joj.sk/
Al sinds het verschijnen van Bridget Jones: The Edge of Reason in 2004 gingen er geruchten dat er een derde film over Bridget Jones zou komen. Het mocht een tijdje duren, maar twaalf jaar later was het inderdaad zover: in 2016 zag Bridget Jones's Baby het levenslicht.

In die twaalf jaar is er behoorlijk wat gebeurd in het leven van Bridget Jones (Renée Zellweger).

Bridet Jones's Baby

Dacht Bridget in The Edge of Reason nog dat Mark Darcy (Colin Firth) haar prins op het witte paard was, In Bridget Jones's Baby blijkt dat toch niet helemaal te kloppen. Het 'droomkoppel' is uit elkaar. Geen sprookjeshuwelijk voor Bridget dus, vooralsnog.

Daar laat Bridget zich niet door uit het veld slaan: ze heeft fijne vrienden en een succesvolle carrière. En ze mag dan wel in de veertig zijn, ze kan nog steeds een aardig potje feesten.

Patrick Dempsey

Op een festival loopt ze de Amerikaan Jack (Patrick Dempsey) tegen het lijf. Hij is alles wat Mark niet is.

Na een onstuimige nacht met hem ontdekt Bridget dat ze zwanger is. Maar wie is eigenlijk de vader van Bridget Jones's Baby? Jack? Of toch Mark?

De makers van Bridget Jones's Baby bedachten een leuk trucje om het antwoord op die vraag geheim te houden. Ze filmden drie verschillende eindes voor de film. 

Zelfs de hoofdrolspelers wisten bij de feestelijke première van de film niet welk van die eindes ze te zien zouden krijgen.

Meer over