Brigitte Kaandorp - Eh...

TV-première Eh… van Brigitte Kaandorp bij SBS6

SBS 6 - zaterdag 16 januari om 20:25

© management Brigitte
Met de tv-première van haar nieuwste one-woman-show Eh… maakt de onverwoestbare Brigitte Kaandorp de kijkers van SBS6 vanavond op humoristische wijze deelgenoot van haar chaotische bestaan.

Brigitte Kaandorp was er na een tussenjaar dat twee jaar duurde weer helemaal klaar voor. Met Eh… stond ze sinds tijden weer op de planken met een avondvullende solo-voorstelling. Maar net als bij al haar vakgenoten moesten alle voorstellingen halverwege het seizoen de ijskast in. Gelukkig legde de Haarlemse cabaretière de show al aan het begin van de tournee vast voor tv. En daarom kunnen we vanavond bij SBS6 genieten van de tv-première van Eh…

Limoenfris

In Eh... komt Kaandorp na een carrière van zo’n 40 jaar ouder en wijzer dan ooit het toneel op. Of zoals het op haar eigen website staat omschreven: ‘De allerwildste frisheid van limoenen is er af, de eieren zijn op en de kinderen zijn het huis uit. (…) Beter dan ooit tevoren weet zij op glansrijke wijze haar reet te redden.’ Met humor, relativering en prachtige liedjes neemt ze op geheel eigen wijze de laatste ontwikkelingen in de wereld van Kaandorp met ons door.

Cabaret bij SBS6

Brigitte Kaandorp is na Ronald Goedemondt de tweede cabaretier van wie de voorstelling bij SBS6 voor het eerst op tv te zien is. Na Kaandorp beleeft volgende week Patrick Laureij zijn tv-premiere bij de zender en de week daarna Lenette van Dongen. Op de zaterdagen daarna zijn er shows van onder meer Henry van Loon en Najib Amhali. 

Eh… van Brigitte Kaandorp zie je op 16 januari om 20:30 uur bij SBS6

Mis niks! Download de TVgids.nl-app

Meer over