Bureau Arnhem

Gewapende overval en een agressieve man in Bureau Arnhem

RTL 4 - dinsdag 6 december om 20:31

© Videoland
Ewout Genemans gaat in deze aflevering van Bureau Arnhem met twee agenten mee die achter de daders van een gewapende overval op een winkel aan moeten. Een ander politieteam moet een agressieve man zien te kalmeren die met een stalen buis in het rond zwaait.

Ewout Genemans gaat in deze aflevering van Bureau Arnhem onder meer mee met agenten Sjors en Stefan. Ze krijgen een melding van een gewapende overval op een winkel. De overvallers zijn op de vlucht geslagen en de politiemannen moeten ze proberen te arresteren.

Ewout Genemans

Genemans stapt ook in de politiewagen met agenten Marloes en Robin. Ze rijden naar een woonwijk waar geluidsoverlast is. Het lawaai komt van kleine hondjes die de hele dag blaffen. Omdat niets anders hielp, besloot een wanhopige buurtbewoner de politie te bellen.

Bureau Arnhem

’s Avonds krijgt het politieduo Cees en Joyce de opdracht om naar een wijk te rijden waar een dreigende situatie is ontstaan. Een agressieve man is met een stalen buis in de weer. Aan de agenten de taak om de rust te laten weerkeren.

Meer over