Bureau Hofstad

RTL zendt de slotaflevering van Bureau Hofstad nogmaals uit

RTL 4 - dinsdag 20 december om 20:32

© RJR Fotografie
Ewout Genemans en zijn cameraploeg zijn in deze aflevering van Bureau Hofstad getuige van een grootschalige actie om een drugsdealer op heterdaad te betrappen. Als een man schoten lost vanaf een flatgebouw zijn agenten Jelle en Dennis als eersten ter plaatse.

Ewout Genemans keert vanavond eenmalig terug naar Den Haag. RTL 4 herhaalt het slot van Bureau Hofstad, de reportagereeks die Genemans en zijn ploeg begin 2021 maakten over het Haags politiepersoneel. Dit betekent een weerzien met brigadier Dennis en zijn jonge partner Jelle.

Bureau Hofstad

Als een man schoten lost vanaf een flatgebouw zijn de agenten als eersten ter plaatse. Al snel is duidelijk dat ze versterking nodig hebben om de schutter aan te kunnen houden. Er komt nog meer wapengeweld voorbij als de politie een auto met een mogelijk bewapende bestuurder staande houdt. De agenten nemen geen enkel risico en trekken direct hun eigen dienstpistool.

Verder zijn Ewout en zijn camerateam getuige van een grootschalige operatie om een drugsdealer op heterdaad te betrappen. (HH)

Meer over