Bureau Hofstad

Ewout Genemans maakt weer bloedstollende momenten mee

RTL 4 - dinsdag 19 oktober om 20:30

© RTL
Het arrestatieteam en agenten Wisam en Arie rukken in deze nieuwste aflevering van Hofstad uit na een melding dat iemand de politie wil uitlokken om te schieten. Agenten Sjoerd en Nathan zetten de achtervolging in om een jonge scooterbestuurder staande te houden.

Politieagenten moeten altijd op hun hoede zijn. Dat blijkt ook nu weer. Agenten Wisam en Arie horen namelijk dat iemand ‘suicide by cop’ wil plegen door de politie uit te lokken om te schieten. In Bureau Hofstad is te zien hoe het arrestatieteam ook ter plaatse komt om een incident te voorkomen.

Ewout Genemans

Agenten Sjoerd en Nathan zijn eveneens druk. Zij zetten de achtervolging in om een jonge scooterbestuurder staande te houden. En de politie maakt een einde aan een hennepkwekerij. Hier is ook agent Thessa bij betrokken. Op haar Instagramaccount - dat ze net als veel andere agenten heeft - plaatste Thessa onlangs een groepsfoto met Ewout en haar collega’s. “Een half jaar lang volop gelachen, genoten, serieuze gesprekken en hard gewerkt”, luidde het onderschrift.

Meer over