Camp to go

Sander Janson is terug met een kersvers seizoen Camp to Go

RTL 4 - zaterdag 4 november om 16:59

© RTL
Sander Janson volgt in het vijfde seizoen van het kampeerprogramma Camp to Go mensen die op de camping vakantie vieren, soms zelfs voor het eerst. In deze eerste aflevering ziet hij met welk kampeermiddel ze op stap gaan.

Al meer dan twintig jaar is Sander Janson hét televisiegezicht van kamperend Nederland. Sinds 2001 presenteert hij programma’s over kamperen en voorlopig houdt hij daar niet mee op. Vanaf vandaag is hij te zien in het vijfde seizoen van Camp to Go.

Camp to Go

In dit kampeerprogramma begeleidt hij kampeerders tijdens hun vakantie in Nederland en Denemarken. Enkele van hen staan zelfs voor het eerst van hun leven op de camping. Daarbij krijgen ze ook nog eens een kampeermiddel waar ze nog nooit mee op stap zijn geweest, zoals een vouwwagen, een caravan of een buscamper. Janson volgt de kampeerders, die tijdens hun vakantie ook over hun belevenissen vloggen. 

Sander Janson

Verder komen in dit kampeerprogramma allerlei tips voorbij; van toeristische uitjes tot verzekeringen en vakantie vieren met de camper. Benieuwd? Camp to Go is vanaf 4 november iedere zaterdag rond 17:00 uur te zien op RTL4.

Meer over