Chantals pyjama party

Chantal Janzen is er weer in haar pyjama

RTL 4 - zaterdag 18 december om 20:01

© RTL
Wie heeft zijn of haar (rol)koffertje niet voor niets meegenomen en gaat - in pyjama - op vakantie naar een nog onbekende bestemming? Voor het zover is, maakt Chantal Janzen er in de studio van Chantals Pyjama Party weer een feestje van.

Nachtkleding in alle mogelijke varianten én een (rol)koffertje; daarmee komt het publiek van Chantals Pyjama Party elke week weer aan bij de studio. En trouwe kijkers weten dat hun gastvrouw - steeds in een andere kleur glitterpyjama - er vervolgens een feestje van maakt.

Chantal Janzen

Elke uitzending is gevuld met gekke spellen waarmee de deelnemers toewerken naar de hoofdprijs: een vakantie, met vertrek direct na de show. Volgens de presentatrice heeft het publiek er elke keer weer zin in. “De publieksopwarmers hoefden het publiek niet eens op te warmen, eerder een beetje te dimmen. Dat hadden ze nog niet meegemaakt”, vertelt Janzen in Metro. Zelf denkt ze dat het komt doordat haar feestgasten zich zo vrij voelen. “Ze laten het harnas los en dat komt toch door die pyjama.”

Meer over