Chateau Meiland

Maxime doet een boekje open in nieuwe aflevering Chateau Meiland

SBS 6 - maandag 15 mei om 20:27

© Talpa
Erica en Martien hebben nog tweeënhalve maand te gaan tot de opening van pension Code Rosé. Ondanks de tijdsdruk zien ze mogelijkheid om Montana te helpen bij de inrichting van haar woning. Maxime laat in deze aflevering van Chateau Meiland haar biografie lezen.

De familie Meiland maakt een zelfs voor hen stressvolle tijd door in deze aflevering van Chateau Meiland. Alle lopende zaken van de laatste maanden komen samen: de verbouwing van hun pension Code Rosé gaat de laatste fase in, maar met nog tweeënhalve maand tot de opening moet er nog enorm veel gebeuren. Erica en Martien laten de boel de boel om dochter Montana te helpen bij het inrichten van haar nieuwe woning waar eigenlijk ook nog het nodige aan moet gebeuren.

Maxime Meiland

Daarnaast is Maxime druk met de naweeën van haar eigen, recente verhuizing. Tussen de bedrijven door heeft ze ook meegewerkt aan een openhartige biografie die ze eerst haar ouders wil laten lezen. Erica mag de de drukproef als eerste doornemen en wat ze leest over haar eigen kind valt haar zichtbaar zwaar.

Meer over