Chateau Meiland

Een nieuw begin voor Maxime in Chateau Meiland

SBS 6 - maandag 29 mei om 20:28

© Talpa
Alle Meilandjes springen in deze Chateau Meiland-aflevering bij om Maxime te helpen van haar nieuwe huis een thuis te maken. Erica kan het gestuntel van Martien na een tijdje niet meer aanzien en klust met Montana verder in het pension dat bijna open gaat.

Alle Meilandjes springen deze week bij om Maxime en Leroy te helpen van hun huis een thuis te maken. De verhuizing naar hun nieuwe miljoenenvilla liep als rode draad door dit seizoen van Chateau Meiland, maar nu het jonge gezinnetje verhuisd is, begint het echte werk pas.

Chateau Meiland

Martien en Maxime nemen de meidenkamers onder handen en hangen gordijnen terwijl Erica en Montana de ruime tuin een opfrisbeurt geven. Zoals altijd zorgt Martiens overactieve gedrag voor onderlinge irritaties. Ditmaal kan Erica het niet meer aanzien en ze besluit om de villa te verruilen voor het pension waar ook nog het nodige moet gebeuren tot aan de opening.

Code Rosé

De familie beleeft een hoogtepunt als de naam op de voorgevel van hun pension wordt aangepast van 'Kristina' naar 'Code Rosé'.

Meer over