Code van Coppens

Steven en Jamie Kazàn strijden tegen Ammar en Donnie in Code van Coppens

SBS 6 - zondag 28 april om 20:27

© Talpa
Steven en Jamie Kazàn strijden in deze nieuwe aflevering van Code van Coppens tegen rapper Donnie en volkszanger Ammar in een vorstelijke escaperoom. Om het leven van de koning te redden, moeten zij zijn hart naar een medicijnman in de jungle brengen.

Afgelopen oktober wonnen Steven en Jamie Kazàn de Televizier-Ring Jeugd voor hun realityprogramma Steven & Jamie Kazàn - Road to Vegas. Dat smaakte naar meer en sindsdien zijn ze erop gebrand hun trofeeënkast met alle mogelijke prijzen te vullen. Van De Verraders tot Marble Mania; waar de Kazàns ook aan mee doen, ze willen maar één ding: winnen.

Code van Coppens

In Code van Coppens gaan goocheltrucs en illusies het stel niet helpen. En dat terwijl een vleugje magie meer dan welkom zou zijn. Steven staat namelijk bekend om zijn geklungel. Zelfs tijdens zijn goocheltrucs lopen zaken vaak volledig mis. Dat belooft wat als ze het in een escaperoom met een koninklijk tintje opnemen tegen rapper Donnie en volkszanger Ammar. Zouden de Kazànnetjes heelhuids buiten komen?

Meer over