De 3 sterren camping

Nick, Simon en Kees laten Maans grootste wens uitkomen

NPO 3 - woensdag 10 november om 20:25

© AVROTROS
Maan wilde altijd kassajuffrouw worden en dat hoeft ze haar gastheren geen twee keer te zeggen. Nick, Simon en Kees, de gastheren van De 3 Sterren Camping, brengen haar wens alsnog in vervulling. Ze krijgen verder gezelschap van Diederik Jekel en Dotan.

Maan is al zes jaar een van de succesvolste zangeressen van het land, maar vroeger droomde ze van een heel andere carrière: kassajuffrouw worden. Dit hoeft ze Nick, Simon en Kees geen twee keer te zeggen in De 3 Sterren Camping. De mannen laten haar langgekoesterde wens alsnog in vervulling gaan.

Diederik Jekel

Diederik Jekel en Dotan komen Maan vergezellen op de camping. Jekel is gek op zeilen en voor hem is er dan ook passende activiteit bedacht. Dotan heeft een minder gezellig vooruitzicht: hij moet zijn hoogtevrees onder ogen komen, net als in 2015. Toen vloog de zanger als ambassadeur van Nationale Bevrijdingsdag met een helikopter over Nederland. Blijkbaar is zijn angst er niet minder op geworden. Gelukkig kan hij weer ontspannen tijdens muzikale avond.

Meer over