De Bevers

John en Kees zijn terug in het tweede seizoen van De Bevers

RTL 5 - woensdag 26 oktober om 20:31

© Tom Cornelissen
Kees Stevens meent in het tweede seizoen van De Bevers dat zijn inhammen groeien en overweegt een haartransplantatie, ook al is hij doodsbang voor naalden. Zijn man John de Bever krijgt een aanbieding om te investeren in een frikandellenkraam in Kroatië.

John de Bever en zijn man Kees Stevens grepen dit jaar naast de Gouden Televizier-Ring, maar het stel gaat vol goede moed van start met het tweede seizoen van De Bevers.

De Bevers

In deze nieuwe reeks is Kees als manager nog altijd de stille, drijvende kracht achter het succes van de volkszanger. John spaart namelijk het liefst zijn krachten tot hij de planken op moet. Naast werk is er ook volop aandacht voor ontwikkelingen in hun privéleven. Zo gaan ze geregeld op de koffie bij vakgenoot en hartsvriendin Corry Konings.

Kees Stevens

Kees stoort zich daarnaast zo aan zijn inhammen dat hij een haartransplantatie wil. Hij is echter als de dood voor naalden. Om een nieuw huis in Spanje te bekostigen, besluiten ze ook nog eens te investeren in een frikandellenkraam in Kroatië.

Meer over