Op zoek naar ...

De finale is in zicht voor de overgebleven talenten van Op Zoek naar...

NPO 1 - vrijdag 27 januari om 20:34

© AVROTROS
In de halve finale van Op Zoek naar... zijn er nog vier Sandy’s en vier Danny’s over. Ze kunnen hun droomrol in Grease al ruiken, maar vlak voor de eindstreep zullen de kijkers nog twee musicaltalenten naar huis moeten stemmen.

De vier Danny’s en vier Sandy’s kunnen hun droomrol in Grease al ruiken, maar de kijkers zullen in de halve finale van het AVROTROS-programma Op Zoek naar... toch twee musicaltalenten naar huis moeten stemmen.

Frits Sissing in Op Zoek naar...

Met de talentenjacht is de droom van presentator Frits Sissing uitgekomen, vertelt hij in Kunststof op NPO Radio 1: “Ik vond de magie van theater vroeger al bijzonder en daar wilde ik graag iets mee doen.” Niet per se op het podium; daar vindt hij zichzelf niet goed genoeg voor, al geniet hij wel van zijn opkomst vanaf de showtrap. “De blijdschap die ik voel bij het openingsnummer geef ik door. De mensen moeten voelen: het gaat beginnen.”

Elke week loopt Sissing inderdaad als een echte showman de trap af, iets wat hij ooit leerde van musicalvedette Frank Sanders.

Meer over