De jeugdkliniek: Als niets meer werkt

Ewout Genemans is terug met het tweede seizoen van De Jeugdkliniek: Als Niets Meer Werkt

RTL 5 - vrijdag 19 april om 20:28

© Tom Cornelissen
Ewout Genemans keert voor dit tweede seizoen van De Jeugdkliniek: Als Niets Meer Werkt terug naar Yes We Can Clinics. Hier ontmoet hij jongeren die een klinische behandeling ondergaan omdat ze kampen met psychische problemen, verslavingen en/of gedragsproblemen.

Ewout Genemans keert voor het tweede seizoen van De Jeugdkliniek: Als Niets Meer Werkt terug naar Yes We Can Clinics in Hilvarenbeek. Hier ontmoet hij jongeren tussen de 13 en 23 jaar die een klinische behandeling ondergaan omdat ze kampen met psychische problemen, verslavingen en/of gedragsproblemen.

Ewout Genemans

Deze reeks gaat Genemans nog dieper in op de jeugdhulp in Nederland en de visie van Yes We Can Clinics. “Het was heel bijzonder om mee te maken hoe de medewerkers er iedere dag weer alles aan doen om de jongeren in de kliniek te helpen. Een eer dat we dit van zo dichtbij mochten meemaken”, zo vertelt de presentator op website van de kliniek. “De jongeren waren heel openhartig en hebben soms heftige verhalen. Ik vind het belangrijk om die te vertellen.”

Wanneer is De Jeugdkliniek: Als Niets Meer Werkt S2 weer te zien?

Het tweede seizoen van De Jeugdkliniek: Als Niets Meer Werkt is vanaf 19 april wekelijks om 20:30 uur te zien op RTL5. Vooruitkijken kan via Videoland.

Meer over