De Oranjezondag

Hélène Hendriks laat je het weekend in stijl afsluiten met De Oranjezondag

SBS 6 - zondag 10 maart om 21:31

© William Rutten

Na het succes van De Oranjezomer en De Oranjewinter is Hélène Hendriks vanaf vanavond wekelijks te zien in haar nieuwe talkshow De Oranjezondag. Hierin ontvangt ze, samen met vaste gast Rutger Castricum, wisselende gasten met wie ze in gesprek gaat over de actualiteit.

Het was nogal een bijzondere plek om een nieuwe talkshow aan te kondigen, maar Hélène Hendriks deed het: aan tafel bij de mannen van Vandaag Inside. In een van hun live-uitzendingen maakte ze bekend met De Oranjezondag te komen, een wekelijkse talkshow vol diverse gasten, spraakmakende gesprekken en vermakelijke entertainment.

Hélène Hendriks en Rutger Castricum

Bij de aankondiging van dit nieuwe project vertelde ze wel benieuwd te zijn of het gaat lopen, al hoefde ze daar volgens tafelgenoten Johan Derksen en René van der Gijp niet bang voor te zijn. Na het eerdere succes van De Oranjezomer en De Oranjewinter staat de kijker ongetwijfeld te popelen om ook massaal naar Hélène haar nieuwe show te gaan kijken. Beide programma’s trokken eerder dagelijks een miljoen kijkers.

Bovendien staat Hélène er de komende elf weken niet alleen voor. Ze heeft haar goede vriend en altijd gezellige Rutger Castricum weten te strikken als haar vaste sidekick.

Wanneer is De Oranjezondag op televisie te zien?

De Oranjezondag is vanaf 10 maart elf zondagen lang om 21:30 uur te zien op SBS6.

Meer over