Linda de Mol op SBS

De oude vertrouwde koffertjes in Miljoenenjacht

SBS 6 - zondag 8 september om 19:55

© Tom Cornelissen
Linda de Mol en haar koffermeisjes maken hun debuut bij SBS. Hoogtepunt van het programma blijft het koffertjesspel waarbij zowel de kandidaat als iemand in het land met een beetje geluk kans maakt op miljoenen euro's.

"We wonen in een nieuw huis, maar het staat nog wel in dezelfde straat", zo omschrijft Linda de Mol de SBS-versie van Postcode Loterij Miljoenenjacht. De kijkcijferhit verhuisde mee met Linda van RTL naar SBS waar het de komende vijf zondagen probeert wederom een miljoenenpubliek te bereiken. De opzet van het populaire spel blijft hetzelfde.

5 miljoen 

500 kandidaten maken in de studio kans om mee te doen aan het beroemde koffertjesspel waarbij in het meest gunstige geval vijf miljoen euro te winnen valt. De hoofdprijs werd tot nu toe nog maar een keer gewonnen. Die mazzelaar was Arno Woesthoff die in 2001 10 miljoen gulden mee naar huis mocht nemen. 

Winston is er ook weer

Het uiteindelijk gewonnen finalebedrag gaat ook naar een deelnemer van de Postcode Loterij. Winston Gerschtanowitz reist net als in de vorige seizoenen het land door om de thuiswinnaars blij te maken. 

Meer over