De Verhulstjes

De Verhulstjes halen herinneringen op

RTL 5 - vrijdag 26 november om 20:30

© Beeldfabriek
Viktor heeft in deze tweede aflevering van De Verhulstjes nostalgische gevoelens wanneer hij met Gert en Jef hun garagebox uitruimt en spullen uit zijn jeugd ontdekt. Ellen is druk met hond Marcel, die nietjes in zijn lijf kreeg na een gevecht met andere hond Leo.

Gert, Viktor en Jef ruimen hun garagebox leeg in deze aflevering van de realityserie De Verhulstjes. Of ze daar nog een onontdekte schat tegenkomen, zoals Gert stiekem hoopt, valt nog te bezien. Het uitruimen zorgt in ieder geval voor een veel nostalgische gevoelens. Zeker bij zoon Viktor, die er allerlei spullen uit zijn jeugd ontdekt.

Vrouw Gert Verhulst

Intussen is Ellen druk met hond Marcel. Ze moet met hem naar de dierenarts om nietjes uit zijn lijf te laten halen. Marcel hield een flinke jaap over na een gevecht met andere hond Leo om een bot. En Ellen en Marie vertellen samen over hun bijzondere band. “Ik heb niet het gevoel dat ik een moeder, halfmoeder of stiefmoeder ben”, zegt de vrouw van Gert. “Op de eerste plaats wilde ik een goede vriendin voor hen zijn.”

Meer over