The Hangover Part III - De Wolf Pack gaat terug naar Las Vegas

14 maart 2019 23:56 | kijktips | Door Televizier

© bTV Media Group
In The Hangover Part III keren Alan, Phil, Stu en Doug voor de laatste keer terug naar Las Vegas. Deze keer hebben de heren geen kater, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat ze geleerd hebben van hun fouten.

Als Phil, Stu en Doug te horen krijgen dat de vader van Alan is overleden, besluiten de drie heren hem mee op sleeptouw te nemen. Ze hebben met z’n vieren al veel ellende meegemaakt en deze keer gaat er absoluut niets verkeerd. Althans, dat hopen ze.

The Hangover Part III

Het loopt in The Hangover Part III al onderweg naar Arizona helemaal anders dan gepland. Eerst drukt een meedogenlozen gangster hun auto van de weg. En dan wordt Doug (Justin Bartha) ook nog eens gegijzeld.
Om Doug vrij te krijgen, moeten Stu (Ed Helms), Phil (Bradley Cooper) en Alan (Zach Galifianakis) op zoek naar de altijd vervelende Mr. Chow (Ken Jeong). Chow heeft miljoenen dollars gestolen en die moeten Phil, Stu en Alan terug zien te vinden.

Daarom gaan ze naar Las Vegas, de plek waar het in The Hangover allemaal begon. Tijdens hun zoektocht komen ze ook nog een aantal oude bekenden tegen.

Zach Galifianikis

De vier hoofdrolspelers zegden toe mee te doen aan The Hangover Part III op voorwaarde dat er geen vierde deel zou komen. Voor al Bradley Cooper, Ed Helms en Zach Galifianakis vonden dat de rek er voor de Wolf Pack wel zo'n beetje uit was.

In 2012 was Zach Galifianakis begonnen met afvallen. Toen de opnames voor de film begonnen, was hij zo veel gewicht kwijt dat hij een nepbuik moest dragen.

Meer over