Demain tout commence

Omar Sy als alleenstaande vader

NPO 2 - zondag 3 januari om 14:00

© https://images.pathe-thuis.nl
Het zorgeloze leventje van Samuel (Omar Sy) staat op zijn kop wanneer een ex hem opzadelt met een baby. Het is zijn dochter.

Na wat strubbelingen beginnen de twee naar elkaar toe te groeien en zijn ze acht jaar onafscheidelijk. Maar dan staat ex Kristin (Clémence Poésy) wederom voor de deur. Nu wil ze haar dochter ineens terug.

Demain tout commence

In 2013 verscheen No se aceptan devoluciones. Deze Mexicaanse film werd een onverwachte grote hit, maar is buiten Mexico niet heel erg bekend. Dus vond men het een goed idee een remake te maken in Frankrijk.

Een andere Franse film waarmee deze wel eens mee wordt vergeleken is Trois hommes et un couffin uit 1985. Deze film kreeg op zijn beurt ook een remake: Three Men and a Little Baby.

Filmmakers over de hele wereld kregen al snel door dat mannen met onverwacht nageslacht grappig, vertederend drama opleveren.

Omar Sy

Sinds Untouchables is hoofdrolspeler Omar Sy een geliefd acteur, zowel in Frankrijk als daarbuiten. Zo heeft Hollywood al voor meerdere films gebruikt gemaakt van zijn diensten. Hij was te zien in X-Men: Days of Future Past en in Jurassic World.

Gelukkig blijft hij zijn Franse roots trouw, getuige de film Police die dit jaar in de bioscopen draaide. Vanaf 8 januari 2021 is de Franse serie Lupin te zien op Netflix, hierin speelt hij meesterdief Arsène Lupin. 

 

 

Meer over