Doktersroman...

Het derde seizoen van De co-assistent gaat weer van start en dat betekent nieuwe perikelen in het ziekenhuis. Naast de vertrouwde gezichten van Hanna Verboom (Elin) en haar collega's, duiken er ook nieuwe karakters op.

Het kakelverse balieduo Dirk (Diederik Ebbinge) en Tara (Eva Duijvestein) zorgt deze reeks voor een vrolijke noot te midden van de gebruikelijke ziekenhuissores. De twee nieuwelingen zijn Elin van dienst met uitslagen, medicijnen en op zijn tijd een stevige peptalk.

Directe aanpak
Ook nieuw is Tibor Lukács, die de rol speelt van de aantrekkelijke arts-assistent Rob de Ruiter. Zijn directe aanpak maakt hem niet bepaald geliefd. En zoals dat gaat bij ziekenhuisseries zijn de meeste artsen weer net zo druk met hun liefdesperikelen als met het behandelen van patiënten.

Weddenschap
In deze eerste aflevering sluiten Elin en Hugo een weddenschap over wie het eerst een nieuwe liefde zal tegenkomen. Dokter Verstraeten maakt ruzie met Sabine over alles wat er mis gaat in het ziekenhuis. Ondertussen wil Marjolein een abortus.

Reageren