Even tot hier

Miguel Wiels staat de mannen van Even tot Hier ook deze week weer bij

NPO 1 - zaterdag 2 december om 21:31

© BNNVARA
Voor de vierde keer in dit seizoen van Even tot Hier lopen Niels van der Laan en Jeroen Woe de belangrijkste gebeurtenissen van de afgelopen week door. Met vlijmscherpe grappen en liedjes, onder begeleiding van huispianist Miguel Wiels.

Niet de 243 liedjes die hij voor K3 componeerde of zijn deelname aan de Vlaamse The Masked Singer, maar Even tot Hier is het leukste wat pianist Miguel Wiels tot nu toe heeft gedaan. Dat dankt hij voor een groot deel aan Paul de Leeuw.

Miguel Wiels

In 2012 kwam Wiels’ lang gekoesterde wens om met hem samen te werken uit: hij werd bandleider in De Leeuws Vlaamse programma Manneke Paul. Het klikte zo goed dat hij de presentator ook muzikaal bijstond in Sint & De Leeuw en De Kwis.

Bij dat laatste programma ontmoette hij Niels van der Laan en Jeroen Woe, door wie hij zich nu met veel plezier belachelijk laat maken. Met ‘die zalige jongens’ ziet Wiels ook andere projecten voor zich, vertelt hij in het AD. Zo wil hij een kindermusical met hen schrijven. “Ze zijn daar geknipt voor.”

Wanneer is Even tot Hier op televisie te zien?

Even tot Hier is iedere zaterdag rond 21:25 uur te zien bij BNNVARA op NPO1.

Meer over