Wat waren de leukste tv-fragmenten?

Van Flappie naar Wappie: Even tot hier blikt terug op 2020

NPO 1 - zaterdag 9 oktober om 22:30

© BNNVARA
Even tot hier in 2020 gemist? Dan is dit je geluksdag. In deze speciale uitzending wordt er teruggeblikt op de leukste fragmenten uit 2020, voordat het nieuwe seizoen op 6 november start. Met onder andere Niels van der Laans uitmuntende vertolking van Thierry Baudet en Youp van ’t Heks succesnummer ‘Wappie’.

Nog maar vier weken wachten en dan zijn Niels van der Laan en Jeroen Woe terug met Even tot hier. Als opwarmer voor het nieuwe seizoen, vanaf 6 november te zien, eerst een compilatieaflevering met het beste uit 2020.

Flappie van Youp van 't Hek

Het jaar van de coronauitbraak, waarin de humor van de cabaretiers een verademing was voor anderhalf miljoen mensen. Waaronder Van der Laans uitmuntende vertolking van Thierry Baudet, een wegwijs door de bizarre metaforen van Mark Rutte en Hugo de Jonge over het coronabeleid en een EK voetbal met honden. Verder een terugblik op gastoptredens, met als grote winnaar Youp van ’t Hek. Zijn commentaar op virusontkenners, op de melodie van ‘Flappie’, is met minstens twee miljoen kijkers het meest bekeken Even tot hier-fragment op YouTube. 

Meer over