Evenblij maakt vrienden

Een openhartige Reinout Oerlemans in Evenblij Maakt Vrienden

NPO 1 - vrijdag 9 september om 21:31

© BNNVARA
In de nieuwe reeks Evenblij Maakt Vrienden ontmoet Frank Evenblij BN'ers voor wie ons kikkerlandje te klein is. Als eerste bezoekt hij Reinout Oerlemans in Los Angeles. Sinds zijn hartaanval in 2014 laat hij weer camera's toe in zijn leven.

Frank Evenblij ontmoet niet zomaar BN'ers in de nieuwe reeks van Evenblij Maakt Vrienden. De presentator bezoekt bekenden voor wie ons kikkerlandje te klein is. Ilse DeLange is een grote in Duitsland, Ilja Gort maakt zeer gewilde wijn in Frankrijk en Turkije ligt aan de voeten van zangeres Karsu.

Reinout Oerlemans

Maar eerst een bezoek aan Reinout Oerlemans. 2014 was een memorabel jaar voor de oud-presentator en ondernemer. Hij verkocht zijn succesvolle tv- en filmproductiebedrijf Eyeworks en kreeg een hartaanval, waarna hij een openhartoperatie onderging. Voor het eerst sinds die tijd laat Oerlemans camera's toe in zijn leven. Hij geeft een rondleiding door zijn miljoenenvilla in Los Angeles en zijn huidige productiemaatschappij, maar is ook openhartig over zijn zorgen.

Meer over