Expeditie Robinson

De strijd barst nu echt los in Expeditie Robinson

RTL 4 - zondag 29 oktober om 20:02

© Videoland
De samensmelting zit erop en dus is het tijd voor het individuele werk. De overgebleven deelnemers van Expeditie Robinson moeten nu zelf laten zien dat ze ijzersterk, supersnel en krachtig zijn.

Na het smakelijke samensmeltingsdiner begint in deze aflevering van Expeditie Robinson de individuele strijd. Tenminste, in de proeven, want zoals de geschiedenis van dit programma heeft laten zien, red je het als expeditielid niet alleen. En dat is deze week al direct te merken. Enkele overgebleven deelnemers besluiten een pact te vormen. Niet iedereen voelt zich echter veilig bij deze alliantie, wat al snel tot conflicten leidt.

Lees ook: Alles over Expeditie Robinson 

Willem Voogd en Mark Baanders

Over Willem Voogd en Mark Baanders lijken we ons in deze fase van de wedstrijd echter weinig zorgen te hoeven maken. Beide expeditieleden hebben namelijk een immuniteitsmunt: Willem heeft deze verdiend tijdens de proef vlak voor de samensmelting, terwijl Mark er een vond op afvallerseiland. Of ze deze munt meteen nodig zullen hebben, valt af te wachten. Het is de vraag wie het eerste slachtoffer gaat worden.

Expeditie Robinson is iedere zondag om 20:00 uur te zien op RTL4.

Meer over