Expeditie Robinson

Is de samensmelting nabij in Expeditie Robinson 2022?

RTL 4 - maandag 24 oktober om 20:30

© Jasper Suyk
Het is dag twintig in Expeditie Robinson en inmiddels zijn de overgebleven teamleden hechter dan ooit. Maar er volgt een verrassende wending, die alles weer in een ander perspectief plaatst en de verhoudingen op scherp zet.

Het is dag twintig van de expeditie en inmiddels zijn de overgebleven teamleden hechter dan ooit. Maar er volgt nog een verrassende wending. De deelnemers vermoeden namelijk dat de samensmelting in zicht is, maar de vraag is of dat ook daadwerkelijk zo is.

Expeditie Robinson verbindt

In Expeditie Robinson zijn door de jaren heen opvallende combinaties ontstaan van mensen die elkaar vooraf niet kenden en uiteindelijk een hechte band kregen. Zowel op het eiland als daarna. De oud-rugbyspeler en tv-presentator JayJay Boske en boerin Bertie Steur uit de editie van 2017 waren zo’n duo. Ze werden naar eigen zeggen vrienden voor het leven en bleken alles van elkaar te weten. Zo kon Boske opnoemen wat Steur thuis elke dag eet, vertelde hij in de Volkskrant. “Als ontbijt twee boterhammen met kaas en een boterham met vlokken, om 11.00 uur een banaan en om 12.00 uur vier boterhammen met kaas en weer een met vlokken.”

Meer over