Expeditie Robinson

Stapt Maxim Froger vrijwillig op in Expeditie Robinson?

RTL 4 - zondag 5 november om 20:01

© Videoland
De bekende elementen spelen de deelnemers van Expeditie Robinson parten. Het is flink gaan regenen, waardoor de slapeloosheid toeslaat. Daar komen ook nog honger en heimwee bij. De immuniteitsproef die op het programma staat, wordt slopend.

De bekende elementen spelen de overgebleven Expeditie Robinson-deelnemers parten. Het is ‘s nachts flink gaan regenen, waardoor ze de slaap maar moeilijk kunnen vatten. Daar komt ook nog honger bij en sommige expeditieleden krijgen heimwee. Juist nu staat er een immuniteitsproef op het programma en die wordt slopend.

Lees ook: Alle afvallers van Expeditie Robinson 2023 op een rijtje 

Maxim Froger

De grote vraag is echter: houdt Maxim Froger het nog vol? In de vorige aflevering gaf de zoon van René Froger aan dat hij steeds meer last kreeg van heimwee en eigenlijk geen zin had in een vervolg. Uiteindelijk kreeg echter niet hij, maar Krista de meeste stemmen, waardoor zij in deze aflevering met een zwarte stem op de eilandraad zal zitten. Zal Maxim zijn strijdlust weer vinden, of probeert hij zijn eilandbewoners alsnog te overtuigen om hem weg te stemmen?

Wanneer is Expeditie Robinson op televisie te zien?

Expeditie Robinson is iedere zondag om 20:00 uur te zien op RTL4. Deze aflevering volgt op 5 november 2023.

Meer over