Expeditie Robinson

De kandidaten hebben het zwaar na hevige regenval in Expeditie Robinson

RTL 4 - zondag 17 september om 20:00

© RTL
De eerste zware proeven zijn gedaan en de verhoudingen staan op scherp in Expeditie Robinson. Door zware regen hebben veel kandidaten slecht geslapen. Toch moeten ze hun hoofd erbij zien te houden: er staat een eilandraad op de planning.

De eerste proeven zijn gedaan en de verhoudingen staan op scherp. Het helpt op de achtste dag van Expeditie Robinson niet mee dat er zware regen is gevallen, met een slapeloze nacht tot gevolg. Ondanks dat slaapgebrek moeten de kandidaten hun hoofd erbij houden: er staat een eilandraad gepland.

Lees ook: Alles over Expeditie Robinson 2023 

Expeditie Robinson

Nicolette Kluijver presenteert het programma voor de tiende keer. Dat bevalt haar goed, vertelt ze in Metro: “Het verveelt nooit, want er is telkens een andere cast en nieuwe elementen. Als je me nu vraagt ‘nog tien keer?’, dan zeg ik ‘okay’.” Kluijver denkt dat meedoen aan het programma voor veel mensen een droom is. “Iedereen heeft zich weleens afgevraagd hoe je zelf zou zijn. Met sommige deelnemers kun je je identificeren, aan andere mensen ga je je ergeren.”

Wanneer is Expeditie Robinson op televisie te zien?

Expeditie Robinson is sinds begin september 2023 elke zondag om 20:00 uur te zien op RTL4. Terugkijken kan via Videoland en NLZiet. 

Meer over