Wat zijn de gevolgen?

Extra uitzending Studio voetbal over stopzetten Eredivisie

NPO 1 - woensdag 22 april om 21:30

© communicatie@nos.nl
Het kabinet zette gisteren een streep door alle sportwedstrijden tot 1 september. Door dat besluit kan de huidige competitie in de Eredivisie niet worden afgemaakt. Studio Voetbal praat de kijker in een extra uitzending bij over de gevolgen.

Een extra uitzending van NOS Studio Voetbal staat vanavond volledig in het teken van een unieke situatie in de Eredivisie. Door het kabinetsbesluit om alle sportwedstrijden tot 1 september te verbieden, kan de competitie in het betaald voetbal dit jaar niet worden afgemaakt. 

Wie wint de Eredivisie?

Presentator Sjoerd van Ramshorst neemt samen met studiogasten de meest prangende vragen door. Wie is nu de kampioen? Is dat Ajax? AZ? Of toch Feyenoord? Deze clubs staan respectievelijk bovenaan, maar was dat zo gebleven? En welke clubs krijgen nu de Europese tickets? Blijft de KNVB beker een jaar in Zeist? En wat zijn de financiële gevolgen van dit besluit?

In NOS Studio Voetbal worden de laatste ontwikkelingen besproken.

Jouw stad ons dorp vervallen

Let op: door deze ingelaste uitzending komt de eerste aflevering van Jouw stad, ons dorp te vervallen. Wanneer deze aflevering wel te zien is, wordt later bekend.

Meer over