Extraction

Kan Kellan Lutz Bruce Willis redden in Extraction?

RTL 7 - vrijdag 20 mei om 20:29

© ftp://ftpmuc.sky.de
CIA-agent Leonard Turner valt in de film Extraction in handen van terroristen. Als de CIA niet van plan is om hem te bevrijden, gaat zijn zoon Harry dat maar doen.

Leonard Turner (Bruce Willis) mag dan heel wat jaartjes ervaring hebben, bij deze laatste missie gaat het toch behoorlijk mis voor de oude rot. Wat heet: de bad guys ontvoeren de CIA-agent en het levensgevaarlijke apparaat dat hij veilig moet zien te houden.

Extraction

Je zou denken dat de CIA alles op alles zou zetten om een van hun agente te bevrijden. Nou, mooi niet dus.

Daar is Turners zoon Harry (Kellan Lutz), die zelf ook bij de CIA werkt, niet bepaald blij mee. Omdat Harry 'maar' een kantoorbaan heeft, kan hij er verder niet veel aan doen.

Of toch? De jongeman laat in Extraction zien dat hij een aartje naar zijn vaartje heeft.

Als de CIA zijn vader niet wil bevrijden, gaat hij het gewoon zelf doen. Met een beetje hulp van zijn ex, CIA-agent Victoria Phair (Gina Carano).

Bruce Willis

De naam van Bruce Willis prijkt in grote letters op de poster van Extraction. Niet zo gek: hij is met afstand de bekendste naam in de film.

Toch komt hij lang niet zo veel in actie als de echte hoofdrolspelers Kellan Lutz en Gina Carano. Willis kreeg het zelfs voor elkaar om al zijn scènes in één dag op te nemen.

Meer over