Familie Gillis: Massa is kassa

Peter Gillis en Nicol gaan overwinteren in Spanje

SBS 6 - dinsdag 1 maart om 20:30

Peter gaat in deze aflevering van Familie Gillis: Massa Is Kassa met Nicol naar Spanje voor een vakantie, waardoor Mark helemaal alleen de inspectie van het jaarlijkse winteronderhoud moet doen. Hoofd horeca Samir laat weten dat hij komende zomer meer personeel wil.

Het is een vast ritueel in Familie Gillis: Massa Is Kassa. Hoe hard Mark Gillis ook zijn best doet als operationeel manager van de vakantieparken, zijn vader Peter weet het altijd beter. Toch vertrouwt die Mark steeds vaker grote klussen toe zonder op de achtergrond mee te kijken.

Peter Gillis

Zo ook in deze aflevering van Familie Gillis: Massa Is Kassa, waarin het jaarlijkse winteronderhoud van de parken op het programma staat. Peter laat de boel de boel en vertrekt naar de Costa del Sol voor een vakantie met Nicol, waardoor de inspectie op Marks schouders terechtkomt. Hij krijgt ook te maken met een dringend verzoek van hoofd horeca Samir. Die wil graag toestemming om komende zomer extra personeel aan te nemen. Daardoor stijgen de loonkosten en daar wordt de prijsbewuste Peter natuurlijk ‘foxwild’ van.

Benieuwd wat je nog meer van het nieuwe seizoen kan verwachten? Peter Gillis praat je in de video hieronder bij.

Meer over