Familieweekend

De erfenis van Derek de Lint in Familieweekend

RTL 8 - dinsdag 16 november om 22:12

In Familieweekend hopen de kinderen van een rijke weduwnaar op een flinke erfenis. Het loopt even anders.

Over geld heeft de familie Severijn niets te klagen. Weduwnaar Pieter (Derek de Lint) zwemt er zowat in.

Familieweekend

Zijn drie kinderen rekenen dan ook op een flinke erfenis. Oudste zoon Roderick (Dirk Zeelenberg), zijn zweverige zus Fleur (Jelka van Houten) en hun jongste broertje, 'kunstenaar' Benjamin (Tim Haars) zien de euro's maar wat graag tegemoet.

Als Pieter ze uitnodigt voor een familieweekend, denkt het drietal dat het moment is aangebroken. En als ze nu nog geen geld krijgen, zullen ze toch op z'n minst horen hoeveel ze in de toekomst kunnen verwachten?

Het loopt anders. Palief stelt ze in Familieweekend voor aan zijn kersverse verloofde.

Jennifer Hoffman

Dat is nogal een schok. De Serverijntjes kunnen voorlopig naar hun erfenis fluiten.

En dat is nog niet alles: Pieters aanstaande is niet bepaald het type vrouw dat ze bij hun vader verwachtten. Bonnie (Jennifer Hoffman) is niet alleen minimaal dertig jaar jonger dan hun vader, ze is ook nog eens verschrikkelijk ordinair.

Er is Fleur, Benjamin en Roderick dan ook veel aan gelegen ervoor te zorgen dat het huwelijk niet doorgaat. Ze proberen Bonnie te ontmaskeren als oplichter die alleen maar op geld uit is.

Ondertussen moeten ze in Familieweekend ook hun vader én hun volkse schoonfamilie te vriend zien te houden. Dat wordt nog een hele kluif.

Meer over