Five days inside

Natasja Froger gaat five days inside in Wihelmina Kinderziekenhuis

RTL 5 - woensdag 13 oktober om 20:30

© RTL
Rick Brandsteder, Natasja Froger en Geraldine Kemper gaan in het indrukwekkende Five Days Inside om en om naar instellingen en bijzondere plekken in Nederland waar je normaal niet zomaar binnenkomt. Door hier vijf dagen onafgebroken te verblijven, komen ze erachter hoe het is om er te wonen en te werken.
Deze week is het in Five Days Inside opnieuw de beurt aan Natasja Froger. De presentatrice verblijft namelijk vijf dagen in het Wilhelmina Kinderziekenhuis op de Neonatale Intensive Care. Zeer kwetsbare baby's worden daar 24 uur per dag intensief verzorgd en bewaakt. Het leven van de kersverse ouders staat volledig op zijn kop. De onzekerheid en angst maken veel indruk op Natasja.

Natasja Froger

Het is niet de eerste keer dit seizoen dat Natasja te maken krijgt met het leed van jonge kinderen. Eerder ging ze al inside bij Villa Expertcare, een huis voor chronische en ernstig zieke kinderen. Al na een paar minuten had ze door hoe belangrijk die zorg is, zo bleek tijdens de uitzending. "Wat heb ik ongelofelijk veel respect voor iedereen in de zorg", zei ze direct. "Dat had ik al, maar na vandaag nog veel meer." En dat laatste zal deze week vast niet anders zijn.

Meer over