Flikken Maastricht

Angela en Victor bij de Belgen

Eén - zondag 11 april om 20:55

© AVROTROS
De VRT begint met seizoen dertien, waarin een vrouw aangifte doet van ontvoering. Drugscriminelen zouden haar kind gegijzeld hebben, maar de zaak zit wat complexer in elkaar. Romeo en Marion zoeken een vermiste dakloze.

Het lange wachten is voorbij in België: het dertiende seizoen van Flikken Maastricht gaat nu ook daar van start. In de openingsaflevering draait alles om drugs en vermiste personen. Een vrouw komt aangifte doen als plaatselijke drugscriminelen haar kind ontvoeren. De zaak blijkt echter complexer in elkaar te zitten. Daarnaast zoeken de agenten naar een vermiste, dakloze vrouw met een drankprobleem.

Kickt Eva af?

Fans zijn echter vooral benieuwd hoe het verder gaat met Eva van Dongen (Angela Schijf). De rechercheur bleek in de seizoensfinale van de misdaadserie niet alleen verslaafd aan heroïne, ze raakte ook nog eens buiten bewustzijn na een overdosis. Dat Eva dit incident kan navertellen lijkt voor de hand liggend, de vraag is echter of ze van de drugs af kan komen en bij het korps mag blijven.

Meer over