Flikken Rotterdam

Laborante is het doelwit bij start nieuw seizoen Flikken Rotterdam

NPO 1 - vrijdag 3 september om 20:45

© AVROTROS
Verschillende medewerkers van een laboratorium komen om bij een aanslag, maar het doelwit blijft ongedeerd. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Flikken Rotterdam onderzoeken de rechercheurs wie deze laborante dood wil hebben.

Met een jaartje vertraging storten de agenten van Flikken Rotterdam zich op een nieuw seizoen vol spannende misdaadzaken. Dries (Mark van Eeuwen) heeft een pittige tijd achter de rug. Nadat hij gewond raakte moest hij een lang revalidatietraject doorlopen. Als hij weer aan de slag gaat krijgt hij opnieuw een tegenslag te verwerken: Esther (Maartje van de Wetering) blijkt een nieuwe werkpartner te hebben.

Mark van Eeuwen

Het team komt in actie na de aanslag op een laboratorium, waarbij een aantal medewerkers om het leven is gekomen. Het eigenlijke doelwit blijkt ongedeerd en wordt naar een veilige locatie gebracht. Wie heeft het op deze laborante voorzien en waarom? Dries van Weelden (Mark van Eeuwen) bemoeilijkt het onderzoek als hij door zijn frustraties gevaarlijk gedrag vertoont tijdens het werk.

Meer over