Goede tijden, slechte tijden

Luuks bindingsangst steekt de kop op in GTST

RTL 4 - dinsdag 17 januari om 20:01

© RTL
Mathilde probeert in deze aflevering van GTST Luuk van zijn bindingsangst af te helpen zodat hij een betere partner voor Linda kan zijn. Maar de angst grijpt hem naar de keel. Linda is ten einde raad en hoopt dat Laura haar gerust kan stellen.

Linda en Luuk mochten dan aan het einde van vorig seizoen een valse start hebben gemaakt. Inmiddels is daar weinig meer van te merken: de twee hebben het hartstikke gezellig. Maar de vraag is hoelang dat nog goed kan blijven gaan. Luuk heeft namelijk last van een flinke dosis bindingsangst. 

Linda en Luuk in GTST

De trouwe huisarts Luuk (Kees Boot) heeft er het hele seizoen door al geen geheim van gemaakt dat hij niet van de relaties is. Hij vindt het leuk om met Linda het bed te delen en van een beetje flirten op de werkvloer is hij ook niet vies, maar als het ook maar een beetje de serieuze kant op lijkt te gaan, haakt hij af. En laat Linda nu net hebben voorgesteld om te gaan samenwonen. 

Luuks bindingsangst

In deze aflevering van GTST doet Luuk dan ook zijn beklag over Linda's haast jaloerse en claimerige gedrag bij zijn ex Mathilde (Kim Pieters), maar op steun hoeft hij niet te rekenen. Het is immers niet de eerste keer dat hij een vrouw het hof maakt om haar vervolgens weer keihard aan de kant te zetten. Daar weet zij alles vanaf...

Meer over