Goede tijden, slechte tijden

Is de liefde tussen GTST-karakters Demi en Jesse sterk genoeg?

RTL 4 - woensdag 15 maart om 20:00

© Videoland
Nina en Janine treffen elkaar in deze aflevering van GTST tijdens de nagelparty in CS. Waar Nina steun vindt bij Shanti en Saskia, krijgt haar moeder support van Linda en Laura. Demi vreest dat Jesse op haar afknapt omdat ze een kindje heeft.

De GTST-fans konden de afgelopen tijd genieten van een heerlijk romantisch verhaallijntje. Ze zagen namelijk allemaal hoe de jonge moeder Demi (Noa Zwan) in katzwijm viel voor Jesse (Tyeppe Troost), een verpleegkundige in het ziekenhuis van Meerdijk. Ook na haar opname bleek hun liefde sterk genoeg: inmiddels hebben ze dikke verkering en weet hij allang van de aanwezigheid van haar zoontje in haar leven.

Demi en Jesse

De vraag is echter hoelang deze relatie stand gaat houden nu er steeds meer scheurtjes te zien zijn. Jesse liep vorige week al kwaad weg van een door hem georganiseerde date omdat Tom 'm zo nodig moest verstoren met zijn gehuil. Deze week gaat hij nog een stapje verder: Demi mag enkel mee met het kitesurfen als ze haar zoontje thuislaat. En dat kan natuurlijk niet zomaar.

Soms maakt liefde echter blind. Het zou dus zomaar eens kunnen dat Demi in de komende dagen een onherstelbare fout maakt door voor Jesse te kiezen in plaats van Tom...

Meer over