Daan twijfelt

Vertrekt GTST-ster Dorian Bindels straks ook uit Meerdijk?

RTL 4 - maandag 5 december om 20:00

© Videoland
De Verduyntjes vieren in deze aflevering van GTST voor het eerst pakjesavond zonder Julian, toch weet Steef zeker dat hij het feest goed georganiseerd heeft. Daan moet noodgedwongen Cato betrekken bij zijn aanhoudende dilemma. Waar kiest hij voor?

Na een alcoholverslaving, zijn liefdesverdriet om Nina en problemen met zijn broer Rik dacht Daan (Dorian Bindels) eindelijk weer eens geluk aan zijn zijde te hebben. Hij en Cato (Marit Meijeren) hebben hun onderlinge gevoelens naar elkaar uitgesproken. Niets staat ze dus in de weg van een prachtige toekomst. Althans, dat zou je denken.

Dorian Bindels in GTST

Het zou echter Goede Tijden, Slechte Tijden niet zijn als die fijne bel vol vlinders niet snel wordt doorgeprikt. Afgelopen week kreeg Daan van Ludo Sanders (Erik de Vogel) het aanbod om het veilinghuis in Milaan te runnen. Een prachtige kans, maar hij moet daarvoor wel een paar maanden tot een jaar in Italië verblijven. In deze aflevering deelt hij zijn twijfels met Cato: moet hij het namelijk nu wel of niet doen? En hoe denkt zij daarover? 

De kans bestaat dus dat met een toezegging Dorian Bindels' karakter Daan Stern officieel uit de serie wordt geschreven. Dat moet de toekomst uitwijzen.

Meer over