Goede tijden, slechte tijden

Lukt het Steef om tot Jonathan door te dringen in GTST?

RTL 4 - dinsdag 7 maart om 20:01

© Videoland
Steef vindt in deze aflevering van GTST dat Henk best duidelijkheid mag eisen van Jonathan. Demi en Jesse hebben zin in een avondje uit en ook Rik en Shanti hebben iets te vieren. De strijd tussen Nina, Ludo en Stefano laat niemand onberoerd.

Sinds het pijnlijke afscheid in De Koning dealt Henk (Johnny Kraaijkamp) met een lastige situatie. Hij wil graag zoveel mogelijk tijd met zijn zoon Jonathan (Thijs Boermans) doorbrengen, maar die lijkt er na hun clash weinig interesse meer in te hebben. Hij maakt genoeg tijd om zowel zijn neefje Steef (Ingmar) als halfzus Saskia (Tamara Brinkman) te helpen als ze zijn hulp goed kunnen gebruiken, maar de telefoontjes van zijn vader negeert hij.

Lees ook: Komende week in GTST: Besmeurde bloedbanden en het onfortuinlijke ontslag 

Thijs Boermans

Lukt het Steef dan om tot zijn oom door te brengen? In deze aflevering van GTST probeert hij te middelen door Jonathan te vertellen dat zijn opa het niet slecht bedoeld. Als je namelijk in zijn hart zit, ga je daar niet zomaar uit en doet hij alles voor je. De vraag is echter of deze boodschap aankomt bij Jonathan, die dit gedrag niet zomaar vertoont. Later deze week zal blijken waarom hij zoveel moeite heeft om zijn vader te accepteren.

Meer over