Goede tijden, slechte tijden

Thijs Boermans laat voor het eerst zijn zwaktes zien in Goede Tijden, Slechte Tijden

RTL 4 - maandag 27 november om 20:02

© Videoland
Jonathan verzamelt al zijn moed en durft ondanks de vrees voor terugslagen toe te geven dat Ludo hem chanteert. Laura lijkt in deze aflevering van GTST de interesse voor haar omgeving te verliezen. Janine is onder de indruk van Linda's redactiewerk.

Het is een donkere periode voor advocaat Jonathan Seegers (Thijs Boermans) in GTST. Hij moet deze week zijn moeder verdedigen in de rechtbank vanwege haar betrokkenheid bij de grote kettingbotsing waar dit seizoen mee begon. Stefano Sanders (Bas Muijs) liep bij het ongeluk een dwarslaesie op en zijn broer Ludo (Erik de Vogel) zint op wraak.

Jonathan vs. Ludo

Om er zeker van te zijn dat Margriet haar straf niet ontloopt, is Ludo al enige tijd bezig Jonathan te chanteren met bewijsmateriaal dat hem zijn baan kan kosten. Jonathan breekt vanavond uit die onmogelijke situatie door op te biechten dat Ludo hem in de tang heeft. Hij zal bij Laura niet veel sympathie vinden, ze krijgt steeds minder aandacht voor haar omgeving. Is dit mogelijk een nieuw symptoom van haar ziekte?

Bekijk onze
Goede Tijden Slechte Tijden
verzameling

Wanneer is Goede Tijden, Slechte Tijden op televisie te zien?

Goede Tijden, Slechte Tijden is van maandag t/m donderdag om 20:00 uur te zien op RTL4.

Meer over