Goede tijden, slechte tijden

De oude vlam van Lynn is terug

RTL 4 - dinsdag 17 mei om 20:01

© RTL
Lynn staat met haar mond vol tanden in Goede Tijden, Slechte Tijden als haar ex-vriendin ineens voor de deur staat. Laura moet naar de reumatoloog, maar houdt dit bewust achter voor Henk. Mare nodigt Nina uit voor een etentje en dat valt verkeerd.

Een pijnlijke relatiebreuk zorgde ervoor dat Lynn Vegter (Noël van Kleef) een nieuw leven in Meerdijk begon. Maar het verleden achtervolgt het kersverse GTST-personage: ze staat vanavond onverwacht oog in oog met haar ex-vriendin.

Lynn & Merel

De ontmoeting zorgt voor een vervelende situatie, zeker omdat Lynn al een paar weken zeer gecharmeerd is van flatgenoot Merel Verduyn (Sophie Bouquet). Wat begon als een goede vriendschap lijkt langzaam om te slaan in liefde. Merel worstelt met haar groeiende gevoelens voor Lynn, zeker omdat ze nog een relatie heeft met Marwan (Hassan Slaby).

Laura & Nina

Elders in Meerdijk besluit Laura om haar immer piekerende partner Henk niet te vertellen dat ze naar de reumatoloog moet. Nina schrikt op haar beurt als haar oude liefdesrivaal Mare ineens met een voorstel komt.

Meer over