Goede tijden, slechte tijden

Saskia wordt op staande voet ontslagen in De Koning

RTL 4 - woensdag 8 maart om 20:01

© Videoland
Saskia mag in deze aflevering van GTST op bezoek bij Julian in de gevangenis en kan niet wachten hem weer te zien. Na een lange dag op de praktijk trakteren Luuk en Linda zichzelf op een uitje. Heel Meerdijk loopt uit voor een Comedy Night in Boks.

Voor de vaste kijkers leek Rian Gerritsen op voorhand de perfecte aanvulling op de cast van Goede Tijden, Slechte Tijden. De actrice die haar bekendheid dankt aan haar rol in De Luizenmoeder zou weleens voor een vrolijke nooit kunnen zorgen, zo dachten ze. Echter, niets is minder waar.

Lees ook: Komende week in GTST: Besmeurde bloedbanden en het onfortuinlijke ontslag 

Rian Gerritsen

Even leek haar karakter Gabrielle fantastisch als de opvolger van Shanti (Bertrie Wierenga) in De Koning. Ze was behulpzaam, open voor iedereen en wilde zelfs het vaste personeel behouden. Helaas voor iedereen bleek deze 'open' houding maar schijn, want inmiddels is Laura (Jette van der Meij) haar baan kwijt en hangt ook Saskia's job aan een zijden draadje. En dat is niet voor niets. Gabrielle ziet zich in deze aflevering van GTST genoodzaakt om mevrouw Verduyn (Tamara Brinkman) te ontslaan, omdat ze een bepaalde taak pas later uitvoert dan gepland.

Kan Saskia echter het tij nog keren? Haar broer en tevens advocaat Jonathan (Thijs Boermans) wil haar vast met raad en daad bijstaan.

Meer over